Met regelmaat bieden we tijdelijke acties en pakketten aan. Bijvoorbeeld om reclame in te zetten rondom grote (sport)evenementen als een WK of EK Voetbal, programma’s als Het Sinterklaasjournaal op tv, de Top 2000 op radio of rondom (online) kijkcijferknallers.

Om specifieke doelgroepen te bereiken bieden we het hele jaar selectpakketten, deze zijn te vinden op de pagina met alle tarieven. Voor vragen over pakketten, thema’s en acties die niet online staan of een voorstel afgestemd op jouw wensen kan je altijd terecht bij je accountmanager.

Olympische Winterspelen

Vanaf 4 februari 2022 mogen we weer dagelijks kijken en luisteren naar de spannende sportwedstrijden tijdens de 24ste editie van de Olympische Winterspelen in Beijing. Miljoenen mensen stemmen dan af op de tv- en radiozenders van de NPO. Is jouw merk...

Najaar op NPO Radio

Dit najaar kun je op NPO Radio profiteren van tijdelijke pakketten rondom de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5 (22 t/m 26 november) en een shopping special rondom Black Friday (26 november) en Cyber Monday (29 november).

Top 2000

Op 25 december is het weer zover! Dan stemmen miljoenen muziekliefhebbers tot en met Oudejaarsavond af op de NPO Radio 2 Top 2000. Een miljoenenpubliek bereiken met jouw merk? Grijp je kans tijdens dit ongekend populaire topevenement op radio en tv.

Grootse evenementen, groot bereik

Wat hebben we genoten van de sportzomer van 2021. Met beelden van een volle, oranjegekleurde Johan Cruijff ArenA en het recordaantal van 36 Olympische medailles nog op het netvlies, maken we ons op voor 2022: een nieuw, Oranje sportjaar. En scoren met...

8% korting bij match tussen mediagedrag en media-inzet

De kijk- en luistertijdaandelen van de NPO blijven onverminderd sterk en met nieuwe seizoenen van kijkcijferhits en mooie nieuwe programma's liggen de verwachtingen altijd hoog. Daarom hebben wij het Logisch Aandeel.

Charitatieve aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren.

Online kijkcijferknallers

Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik en behoor je tot de categorie 'boodschappen voor algemeen nut'*? Dan is een online inzet rondom kijkcijferknallers van de NPO wellicht iets voor jouw marketingcampagne. Inkopen rondom online kijkcijferknallers...

App-aanbod

Speciaal voor alle merken, met een boodschap voor algemeen nut, die online extra onder de aandacht willen komen hebben wij nu het Slimste Mens app-aanbod. Bereik wekelijks meer dan 70.000 loyale appspelers en meer dan 130.000 appspelers per maand. Interactie...

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!