Over Door Dik & Dun

Het bedrijfsleven wordt op verschillende manieren geraakt door COVID-19. De uitdagingen en de oplossingen zijn voor alle branches verschillend. Door Dik & Dun is een verzamelplaats van initiatieven waarmee de branches proberen hun achterban te helpen. Zij worden daarbij gesteund door en werken samen met merken en media-exploitanten. 

Brancheverenigingen kunnen hun initiatieven onder de aandacht brengen bij het publiek. Op die manier zorgen zij ervoor dat er actie ondernomen wordt of heel bewust iets nagelaten wordt. Zij zijn als geen ander in staat de specifieke gevolgen van COVID-19 voor hun achterban te vertalen naar een boodschap voor het grotere publiek.

Merken die er belang bij hebben dat het snel weer goed gaat met de bedrijvigheid in Nederland, of met de branche waarin zij samenwerken in het bijzonder, zijn er volop. Op deze manier kunnen initiatieven ondersteund en groter gemaakt worden. Niet alleen kunnen zij helpen met de ontwikkeling van een initiatief, maar ook met het activeren en enthousiasmeren van het publiek.

Media-exploitanten die niet alle reclameruimte opgevuld hebben, kunnen brancheverenigingen enorm helpen door de beschikbare ruimte aan te bieden. Zo hebben zij een platform om hun achterban te informeren en het publiek oproepen in actie te komen. 

Door Dik & Dun wordt ondersteund door een steeds grotere groep brancheverenigingen, merken en mediapartijen. Onder andere:

BVA Ster MKB Nederland Ondernemend Nederland VNO-NCW ANBOS ANVR BNA BKN BNL BOK CBM Cedris FNRS FNV Zelfstandigen FTN GroentenFruit Huis Horeca Nederland INRETAIL KBvG KNS LTO Nederland de Mediafederatie Museum Vereniging NL Actief NVB NVM OKB ProVoet STL SvH Venin VBO VBW VHG VTU VWDHZ Zelfstandigen Bouw Zelfstandige Professionals Mediahuis WiZZ VOB Platform Ondernemende Sportaanbieders Koninklijke OnderhoudNL NGTV Sociaal Werk Nederland Nederlandse Veiligheidsbranche Vakcentrum ONL voor ondernemers NEKOVRI CBD Agractie CLC-VECTA Thuiswinkel.org Stichting Taskforce Korte Keten Cumela Vereniging Afvalbedrijven NVDA